Yachtcharter

De aanschaf van een motorjacht is een grote uitgave. Eerst een motorjacht huren is daarom een goed idee, eerst eens proberen en ervaren welke punten belangrijk zijn voor de juiste keuze van uw toekomstige motorjacht. Het kan bij ons allemaal.

Een heerlijke vaarvakantie in Friesland. De vele waterwegen, de prachtige natuur, de pittoreske dorpen en steden nodigen U uit Friesland te bezoeken. Hartelijk welkom bij Yachtcharter Heeresloot, leuk dat u ons bezoekt. Yachtcharter Heeresloot verhuurt ruime unieke Friese motorjachten.

U heeft geen vaarbewijs nodig! U krijgt van ons een vaarinstructie en aanwijzingen over de werking van uw gehuurde schip. Relaxed op vakantie dus.

Bevaar en bewonder moeiteloos en zorgeloos de meren, kanalen en grachten van Friesland. Kortom het echte vakantie gevoel!

Onze charterbasis ligt centraal in Friesland, de huurprijzen zijn laag en een vaarbewijs heeft u niet nodig. BOEK OP www.yachtrental.nl

Door de geringe doorvaarthoogte ( 2,30 mtr.), diepgang en breedte van onze unieke motortjalken ontdekt u mooiste plaatsen in Friesland. U vaart daar waar anderen niet kunnen varen. Door de ruime afmetingen zijn de schepen uiterst comfortabel en stabiel. Al onze schepen zijn compleet uitgerust en goed onderhouden.

Het varen is eenvoudig en snel aangeleerd. Naast de krachtige inboard dieselmotor hebben de schepen een boegschroef waardoor manouvreren nog eenvoudiger is. Alle schepen zijn voorzien van de nodige voorzieningen en een uitgebreide inventaris.

Friesland biedt heel veel mooie aanlegplaatsen in de vrije natuur of in de vele mooie jachthavens met goede sanitaire voorzieningen.

Zwemmen, fietsen, wandelen, de prachtige dorpen en steden bekijken, alles is mogelijk in Friesland. Uw onderkomen (de boot) neemt u immers altijd weer mee. Beleef het zelf!

Door rechtstreekse verhuur houden wij de prijzen laag! U boekt zelf in enkele minuten ONLINE Reserveren.

Heeft u vragen? Wij zijn altijd bereikbaar op 06 109 533 23 of E mail info@heeresloot.nl en www.yachtrental.nl