Over ons

Erwin van Schalkwijk en Jeannette van Schalkwijk-Ooms zijn sinds 2 januari 2005 eigenaar van Jachthaven Heeresloot B.V en eigenaar/oprichters van Jachtbemiddeling Heeresloot B.V. en Yachtcharter Heeresloot. Na ruim 15 jaar verkoop- management- en marketing ervaring bij een vooraanstaande internationale machinebouwer in binnen- en buitenland, uit bestaande hobby, in januari 2005 begonnen in de watersportbranche. Na ruim 12 jaar zijn wij een begrip op de buiten- en binnenlandse watersportmarkt. Ons netwerk is internationaal en up to date. Onze krachten zijn: klant centraal-know how-transparantie-24/7-enthousiast.

Door de stabiele groei van ons jachtbemiddelingsbedrijf wordt ons verkoopteam ondersteunt door Martijn Sier Yachting. Martijn Sier heeft de Jachtbemiddeling als kind al mogen ervaren door zijn vader Kees Sier. Martijn is een echte liefhebber van de watersport

Onze kernactiviteiten:

  • Jachtmakelaardij
  • Verhuur van motortjalken en luxe motorkruiser

Erwin van Schalkwijk

Algemeen

+31(0)6 109 533 23


Martijn Sier

Makelaardij

+31(0)6 549 663 34Bedrijfsfilosofie jachtmakelaardij

Jachtbemiddeling Heeresloot bedient het breedste segment van de markt. Bij de verkoopbemiddeling wordt 80% van de omzet behaald door transacties van schepen met een waarde tussen de € 10.000 en € 150.000. Dit past het best bij onze doelgroep en bij onszelf. Het blijft veel geld, maar de aanschaf van een schip is bij ons voor iedereen mogelijk. Jachtbemiddeling Heeresloot heeft permanent 60 tot 80 schepen in eigen haven “Te koop” liggen.


Neem contact met ons op

Beleef Friesland vanaf het water

De jachtcharter bestaat uit 9 betaalbare ruime en comfortabele motorschepen. Wij verhuren méér dan alleen een boot. Wij bieden de beleving Friesland te ontdekken vanaf het water en zorgeloos te genieten. Voor het huren van onze schepen is geen vaarbewijs nodig.

Jachtservice

Om de prijzen laag te houden werken wij uitsluitend met professionele jachtservicebedrijven uit onze regio. Wij kunnen voor U alle voorkomende jacht-service werkzaamheden verzorgen als; Motorservice, boeg- hekschroef inbouw, schilderwerk, interieur advies, timmerwerk, laswerk…

Wilt U een boot kopen, verkopen of huren, U bent van harte welkom in Haskerdijken.


Neem contact met ons op