Wie zijn wij?

Erwin van Schalkwijk is samen met zijn vrouw Jeannette in 2004 gestart met Jachthaven- Jachtcharter- en Jachtbemiddeling Heeresloot. Erwin heeft tijdens zijn carrière als Business Line Manager bij een vooraanstaande Zweedse machinebouwer veel ervaring opgedaan in de internationale machinebouw, verkoop en marketing. Watersport is voor Erwin altijd zijn grootste hobby geweest, zowel zeil- als motorjachten. Jeannette heeft de watersport als schippersdochter meegekregen. In 2004 hebben Erwin en Jeannette de gezellige Jachthaven in Haskerdijken gekocht en zijn gestart met de ondernemingen Jachthaven Heeresloot B.V. en Jachtbemiddeling Heeresloot B.V. Inmiddels zijn Erwin en Jeannette meer dan 18 jaar de trotse eigenaren van een mooie, stabiele en groeiende onderneming.

Wat doen wij?

De Jachtmakelaardij is zo snel gegroeid dat het besluit is genomen om alleen met de Jachtmakelaardij verder te gaan en deze nog verder uit te bouwen en de jachtverhuur te beëindigen. Er wisselen inmiddels meer dan 100 schepen per jaar van eigenaar in de gezellige- en goed bezochte verkoophaven te Haskerdijken. Als ondersteuning in de verkoop ondersteunt Martijn Sier, als freelance makelaar, het makelaars team. Martijn heeft de watersport met de paplepel ingegeven gekregen door zijn vader Kees Sier. In 2019 is Max van Schalkwijk, als jachtmakelaar, het team komen versterken. Een sterk team, altijd aanwezig voor U.

Jachthaven Heeresloot B.V. biedt zowel aan verkoper als aan koper passende professionele Jachtservice aan. Dit doet de Jachthaven door alleen specialistische, ervaren bedrijven in te huren die tegen concurrerende tarieven goede kwaliteit leveren.

Wat bieden wij?

De makelaardij in de verkoophaven onderscheidt zich door de klant centraal te stellen, optimale service te bieden en er 7 dagen per week voor aanwezig te zijn. In de verkoophaven vindt U altijd een mooi aanbod aan motorjachten voor ieders budget. Jachtbemiddeling Heersloot B.V.werkt op “no cure no pay” basis. Veel schepen vinden hun afzet in het buitenland door het internationale netwerk dat door ervaring is opgebouwd door Jachtbemiddeling Heeresloot B.V. Jachtbemiddeling Heersloot B.V. regelt voor U de; aankoop, verkoop, jachtservice, aankoopkeuring, proefvaart, transport, inderdaad full-service. U bent van harte welkom in Haskerdijken.