U wilt een nieuw schipbouwen, maar…

Heeft u de tijd alles te regelen?
Heeft u kennis van zaken?
Wat is voor u het ideale schip qua model, rompvorm, materiaal en indeling?
Hoe zit het met certificering?
Wie is de juiste ontwerper?
Wat zijn de juiste mensen om uw schip te bouwen?
Wat voor motorisering?
Wat zijn de beste materialen en accessoires?
Wat zijn de financiele risico’s?

Maritim Quality Consult (MQC) neemt u alle zorg en regelwerk uit handen. Met M.Q.C:

Beschikt u over een deskundige en onafhankelijke zaakwaarnemer

Komt u tot betere bouwplannen

Is uw project gefundeerd op solide afspraken en heldere contracten

Wordt het financiële risico afgedekt

Heeft u 100% controle over het gehele bouwtraject

Kost u veel minder tijd en energie

Hoe werken wij?

Samen met u inventariseren we uw wensen en stellen we een zorgvuldig pakket van eisen vast. Wij vertalen dat naar een uitgebreide werkomschrijving. Samen selecteren we de beste offertes en wij regelen voor u sluitende contracten. Vervolgens coördineert de bouwregisseur het project en heeft periodiek overleg met u. Dat kan overdag, ’s avonds of in het weekend; wanneer u dat het beste uitkomt! De bouwregisseur bewaakt ook het budget en de tijdsplanning voor u, en voorkomt zo onplezierige verrassingen.

Wie zijn wij?

M.Q.C. is ontstaan door jarenlange ervaring in de industriële en maritieme sector. De ervaring is opgedaan bij een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige industriële machines in zowel binnen- als buitenland, door een eigen jachthaven, eigen vloot motorjachten, jachtmakelaardij, jachtservice, refit, ontwikkeling en bouw van nieuwe schepen en import van zeil- en motorjachten. Alle facetten van bouw tot levering zijn bij ons de regie gepasseerd.

Wij zijn de onafhankelijke schakel tussen de uitvoerders en u als opdrachtgever.
Wij kennen het vak en spreken de taal. U het plezier wij het werk.

Wat kost het?

Afhankelijk van de aard van het project en de uit te besteden werkzaamheden wordt vooraf een vergoeding afgesproken. De ervaring leert echter dat een bouwregisseur door alles goed voor te bereiden en stevig te onderhandelen, flink wat voor u kan besparen. Vaak zelfs meer dan de betaalde vergoeding!

Wat levert het op?

Ons inschakelen levert u rust op. Onze ervaring helpt u bij het optimaliseren van uw plannen. Door een goede voorbereiding kan een bouwregisseur u behoeden voor misverstanden, fouten, en dus voor onvoorziene kosten.